Kontakt:
Tel: 0251-10108
Fax: 0251-41330
info@alvdalsfonster.se
Banner0 Banner1 Banner2

Allmogefönster och specialfönster

På Älvdalsfönster har vi specialiserat oss på fönstertillverkning av träfönster och fönsterdörrar i allmoge efter kundens krav och önskemål. Det har vi gjort sedan 1924 och vi är därför ett bra val för dig som ska byta fönster, både i gamla och nya hus. Vår fönstertillverkning är kundstyrd och alla fönster vi tillverkar är på beställning. Det betyder att du som ska köpa fönster inte behöver anpassa dig efter några specifika mått, vi bygger de fönster du vill ha. Alla våra fönster och fönsterdörrar har fem års garanti på funktion och material.

Vårt sortiment


I vårt sortiment hittar du allmogefönster, inåtgående-, utåtgående- och fasta fönster, samt fönsterdörrar. Vi har ett flertal olika typer av specialglas som kulturglas och energiglas och kan erbjuda inbyggda spröjsar på de flesta av våra fönster och lösa spröjsar på våra fasta fönster. Våra fönstertillverkare bygger dina fönster efter just de krav och önskemål du har! Fönstren har en stor inverkan på ett hus karaktär och speciellt vid byte av fönster på äldre hus kan detaljer som allmoge och fasta spröjsar göra stor skillnad.
 

Fönsterbyte och ROT-avdrag


Om du behöver hjälp med montering av nya fönster och dörrar har vi representanter i Stockholmsområdet, Rättvik, Mora, Orsa och Älvdalen, som är vana fönsterhantverkare. Efter att de gamla fönstren ersatts av nya, monteras foder, lister, drev och bläck. De kan också hjälpa till med bortfraktning av dina gamla fönster. Innan byte av gamla fönster kan du få hjälp med uppmätning, så att dina nya fönster passar i befintliga hål. Att anlita fönsterhantverkare ger rätt till ROT-avdrag som uppgår i 50 % av arbetskostnaden, upp till 50 000 kronor inklusive moms, per person och år. Välkommen till oss på Älvdalsfönster!
Ladda ner vår Kundtidning
ideer och förslag
Offert och Pris
Våra fönster